Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentralehengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68
Omnibuzz sluit aan bij akkoord uitstootvrij doelgroepenvervoer
Zo’n half jaar geleden werd al bekend dat Omnibuzz het Limburgse doelgroepenvervoer voor een periode van vijf tot acht jaar heeft gegund aan zes verschillende bedrijven. Van Driel en Taxi Hanneman sleepten elk twee percelen in de wacht. Taxi Nelissen, Taxi van Loo, Personenvervoer Midden Limburg en Taxi de Leeuw nemen ieder één perceel voor hun rekening.

De contracten kennen een relatief lange looptijd: in eerste instantie vijf jaar, maar bij goed presteren kan dat met verlengingen oplopen tot acht jaar. Daar is mede voor gekozen om de deelnemende vervoerders de kans te geven om te investeren in duurzaamheid en goed werkgeverschap. Om dat eerste aspect te ondersteunen, heeft Omnibuzz zich nu aangesloten bij het bestuursakkoord zero emissie doelgroepenvervoer. Het is de bedoeling dat in 2025 al het doelgroepenvervoer in de provincie uitstootvrij wordt gereden.

Elektrische rolstoelbus
Dat begint per 1 januari met de inzet van verschillende elektrische personenauto’s. Hierbij is gekozen voor de Nissan Leaf en de Kia Niro. Bijzonder is dat twee van de vervoerders, Geerets de Leeuw en Personenvervoer Midden Limburg, de beschikking hebben over een elektrische Volkswagen Crafter. In de discussie over de haalbaarheid van uitstootvrij doelgroepenvervoer gaat het immers vaak om het voorlopige gebrek aan elektrische rolstoelbussen, maar Omnibuzz gaat er prat op dat die horde in elk geval op kleine schaal wordt genomen in Limburg.

taxibus Hengelo twebte, luchthavenvervoer Amsterdam Hengelo Schiphol
, groepsvervoer Twente Hengelo Enschede , vervoer op maat goedkope taxi Hengelo Taxi aub hengelo taxi hengelo aub taxi Schipholtaxi goedkope taxi Amsterdam hengelo enschede taxi diensten dusseldorf Twente online taxi reserveren Taxi aub hengelo aub hengelo taxi
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Centrale Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. 24-uurs taxi service van en naar Hengelo

Taxi Centrum Hengelo