Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentralehengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Over ons de Taxi-centrale van Hengelo

Taxi Centrale Hengelo is een taxibedrijf met een eersteklas bekendheid. De uitstekende chauffeurs van Taxicentrale Hengelo vervoeren u snel en comfortabel door Hengelo en omgeving. Al jarenlang is Taxi Centrale Hengelo de taxi in Hengelo voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij vervoeren klanten in de omgeving van Hengelo voornamelijk van en naar de luchthavens Schiphol, Eindhoven en Groningen.

Taxi Centrale Hengelo is een begrip in Hengelo en omgeving. De constituent "Taxi Hengelo" wordt in 1 adem genoemd met Taxi TCH. Als u een taxi in Hengelo nodig hebt kunt u deze online bij ons boeken. Wij rijden dan op het juiste tijdstip bij u voor. Heeft u geen taxi in Hengelo nodig maar moet u gewoon opgehaald worden en reist u door naar Schiphol, ook dan kunt u vertrouwen op Taxi Centrale Hengelo.

Taxicentrale Hengelo is een zelfstandig bedrijf. Daardoor kunt u een taxirit in Hengelo krijgen die helemaal zelf door ons uitgevoerd wordt. Wij zijn helemaal voor u verantwoordelijk en wij hebben daarom zelf alles onder controle.

Ook vervoert Taxicentrale u graag als u op zakenreis of vakantie gaat. De taxi rijdt op het afgesproken tijdstip voor, u hoeft alleen maar in te stappen en u begint ontspannen aan uw zakenreis of vakantie. Wij rekenen voor Vliegveldvervoer vaste prijzen die u terug kunt lezen op onze website.

Een taxi in Hengelo vinden is niet zo moeilijk. Maar in het zakenleven gaat u voor kwaliteit. De zakelijke markt vindt haar taxi in Hengelo dan ook bij Taxi-TCH. Wij vervoeren zakenmensen door op weg naar een vergadering of congres. Wat u in het zakenleven ook tegen zult komen. Een ding weet u zeker: de beste taxi in Hengelo is Taxi Centrale Hengelo.

Hoogachtend,

Team Taxicentrale Hengelo
De gemeente Hengelo telt 81.070 inwoners (1 mei 2014, bron: CBS) op een oppervlakte van 61,78 km². Naast de stad Hengelo omvat de gemeente ook de kernen Beckum en Oele. Ook de buurtschap Woolde, die grenst aan de bebouwde kom van Hengelo, valt onder de gemeente. De gemeente Hengelo maakt deel uit van het kaderwetgebied regio Twente. Hengelo is na Enschede, Zwolle en Deventer de vierde stad van Overijssel. Na Enschede is Hengelo de grootste plaats in Twente. Hengelo wordt vaak gezien als een (voormalige) industriestad. Veel technische industrie is van oudsher gevestigd in Hengelo. In de volksmond wordt Hengelo ook wel aangeduid met de naam 'metaalstad Het dorp Hengelo ontstond in het kerspel Delden in de buurschap Woolde rond de Hof (te) Hengelo en de daarbij behorende kapel. Tussen circa 1525-1530 bouwde Fredrik van Twickelo op zijn Hof Hengelo het Huis Hengelo

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Centrale Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. 24-uurs taxi service van en naar Hengelo

Taxi Centrum Hengelo