Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentralehengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Welkom bij Taxi Centrale Hengelo


Taxi Centrale Hengelo: uw taxi in Hengelo ov & omgeving.

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope, luxe taxi in Hengelo dan bent u bij Taxicentrale Hengelo aan het juiste adres. De luxe taxi's van Taxicentrale Hengelo zult u niet snel aantreffen bij de taxistandplaatsen zoals op het centraal station Hengelo, marktplein of de binnen stad in Hengelo. Wij rijden de meeste taxiritten op bestelling en vaak over langere afstanden.


Taxicentrale Hengelo biedt veel meer dan een gewone taxi!

Wanneer u bij Taxi Centrale Hengelo een taxirit reserveert bent u verzekerd van een luxe en comfortabele taxi tegen een aantrekkelijk goedkope tarief. De taxi's die wij gebruiken zijn van recent bouwjaar en voorzien van gemakken als navigatie, airconditioning, stoelverwarming, extra beenruimte, lederen bekleding enzovoorts. De chauffeurs van Taxicentrale Hengelo zijn erop getraind u zo comfortabel mogelijk naar uw bestemming te vervoeren. Onze gediplomeerde en specifieke bestuurder verstaan hun vak. Zij nemen u ongemerkt veel zorgen uit handen. Spreken hun talen, maar weten ook in alle talen te zwijgen. U krijgt uw "eigen" chauffeur toegewezen die al uw wensen kent. Een vertrouwd gezicht, dat u bijna als uw eigen werknemer kunt zien.


Taxi bus Hengelo nodig? Taxicentrale Hengelo bellen!

Op zoek naar een taxibusje in Hengelo? Bel dan Taxi Centrale Hengelo voor taxibusjes in de regio Twente met ruimte voor 8 personen of meer. Taxicentrale Hengelo is een befaamd taxibedrijf in Hengelo met ruim tien jaar ervaring. Een taxibus in Hengelo bestellen is eenvoudig bij ons.

Na uw vakantie opgehaald worden van Schiphol door Taxicentrale Hengelo met onze taxibus Hengelo Schiphol service. Reserveer dan een taxibus van Schiphol naar Hengelo via Taxicentrale Hengelo airport shuttle. Wij zorgen ervoor dat u na uw reis weer veilig thuiskomt.

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Centrale Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. 24-uurs taxi service van en naar Hengelo

Taxi Centrum Hengelo