Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentralehengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Tarieven van Taxicentrale Hengelo

Wat kost een Taxi in Hengelo ?

Om de prijs van een taxirit te berekenen wordt gebruik gemaakt van een taximeter, deze meter rekent nauwkeurig uit wat de gereden distantie en de daarbij behorende ritprijs is. Taxicentrale Hengelo  hanteert voor ritten over langere afstanden aantrekkelijke en vaste taxi tarieven. Hieronder vind u een aantal regelmatig voorkomende bestemmingen. Staat uw bestemming hier niet tussen neem dan gerust contact op voor een scherpe prijsopgave. Taxi Almelo €35,- | Taxi Haaksbergen €30,- | Taxi Delden €15,- | Taxi Oldenzaal €30,- | Taxi Denekamp €45,- | Taxi Borne €15,- | Taxi Boekelo € 25,- | Taxi Enschede €20,- |

Bel Taxi Centrale Hengelo: 06-41230768 

Meter tarieven van Taxicentrale Hengelo zijn als volgt:

Start tarief € 2,83 Kilometer prijs € 2,08 Tijdtarief € 0,34

Meter tarieven voor taxibusje 8 personen max zijn: 

Start tarief € 5,80 Kilometer prijs € 2,67 Tijdtarief € 0,40

Groter groepen ( touringcar) tot maximaal 50 personen op aanvraag

rekenvoorbeeld kosten van een taxirit van en naar Hengelo ov. : Stel u maakt een rit van 6 km die 14 minuten duurt,.. Deze rit zou dus kosten:

§  starttarief € 2,83 +

§  kilometertarief 6 x € 2,08 = € 12,48

§  tijdtarief 14 x € 0,34 = 4,76.

In totaal is dat € 20,07

Taxi busje: Vaste ritprijs*

* Dit geldt voor een 8 persoons busje naar Bruins Saasveld Enkele reis       € 35,= per rit / per bus

§  Retourtje Bruins Saasveld      € 60,= per bus / alleen op zondag

Wachttarief taxi

De chauffeur kan een wachttarief in rekening brengen als u dit heeft afgesproken voordat de taxirit is begonnen. Het wachttarief geldt bijvoorbeeld als de taxichauffeur moet wachten als de vergadering van zijn passagier uitloopt. Eerste 5 min is altijd gratis en daarna komt er €35,- per uur bij.

Kosten taxi vergelijken

De taxi-tarieven moeten aan de buitenkant van de taxi goed leesbaar zijn. De tarieven staan op een tariefkaart, die achter een van de ramen van de taxi is geplakt. De kaart moet ook in de taxi goed leesbaar zijn op afstand van een meter.

Vaste ritprijs

Een taxichauffeur mag u een vaste ritprijs aanbieden.

Een vaste prijs en/of een toeslag zijn alleen toegestaan als u hierover afspraken hebt gemaakt, voordat de taxirit is begonnen naar bijvoorbeeld taxi van Hengelo naar Schiphol of ander lange rit van meer dan 10km.

Vaste prijzen | rijden op rekening

Voor de bedrijven en zakelijke vaste klanten is het ook mogelijk om vaste prijsafspraken te maken voor de veel voorkomende zakelijke ritten.

Vanzelfsprekend is het voor bedrijven ook mogelijk om het vervoer op rekening te rijden. U als bedrijf krijgt einde van de maand een factuur van de gereden ritten incl 9% btw.

Wij beschikken over een uitgebreid en luxueus wagenpark. Naast vervoer tot en met 4 personen, kunt u bij Taxi Hengelo ook terecht voor het vervoer van grotere groepen touringcar taxibus Hengelo

Bent u van plan om met meer dan 8 personen te gaan reizen, neemt u dan even contact met ons op, zodat wij voor u een offerte op maat kunnen maken. Zo houden wij de tarieven scherp en betaalt u niet onnodig veel voor de taxi rit. Taxi Hengelo denkt graag met u mee. vervoer op maat


 

De term taxi is een verkorting van het Franse taximètre, een wijziging naar analogie van het Griekse taxis (betaling) van het Duitse woord taxameter, dat teruggaat op het middeleeuws Latijnse taxa (taxatie) en oorspronkelijk op huurrijtuigen van toepassing was. Ten onrechte wordt ook wel verondersteld dat het woord taxi is afgeleid van de naam van het Duitse adellijke geslacht Thurn und Taxis, die beschouwd worden als de grondleggers van de huidige posterijen.

betaalminder.nl
Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Centrale Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. 24-uurs taxi service van en naar Hengelo

Taxi Centrum Hengelo